Haberler

Karayollarında Durum

Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM, Mahmutbey-Çamlıca- Gümüşova kesimi arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar her gün 07.00-19.00 saatleri arasında iki yönde emniyet şeritleri ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak. Sınav günleri ve bayram günlerine göre trafik akışı sağlanacak şekilde çalışmalar düzenlenecek.

Konya-Beyşehir yolunun 36-38. kilometreleri ile Beyşehir-Ilgın ayrımı- Konya yolunun 25-29. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol trafiğe kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-17.00 saatleri arasında diğer günlerde de 15-20 dakikalık aralıklarla yol geçici süreyle trafiğe kapatılarak geçişler kontrollü sağlanacak. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Mahmutbey Gümüşova Çamlıca Konya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title