Haberler

Kara Yollarında Durum

Güncelleme:

Kara yollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Bolu Dağı Tüneli'nde temizlik çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinde yarına kadar 23.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 karayoluna, Ankara- İstanbul yönünde de 15-17 Ekim tarihleri ve 23.00-07.00 saatleri arasında Abant Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilecek.

Konya-Beyşehir yolunun 36-38. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol trafiğe kapatılacak.

Kuşadası-Söke yolunun Kuşadası Şehir geçişi, Çamlık Kavşağı ve Otogar Kavşağı bölümünde Köprülü Kavşak ve asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun iki yönünde tek şeritten sağlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Kuşadası Bolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title