Haberler

Karayollarında Durum

Karayolları Genel Müdürlüğünden Yapılan Yazılı Açıklamaya Göre, Salihli -Uşak Yolunun 33 -37. Kilometrelerindeki Üstyapı Çalışmaları Nedeniyle Ulaşım Bölünmüş Yolun Bir Bölümünden İki Yönlü Olarak Verilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Salihli-Uşak yolunun 33-37. Kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Abant Kavşağı-Bolu Tüneli arasındaki kesiminde köprü kirişi ve tahliye betonu inşası çalışmaları nedeniyle 9-22 Ağustos tarihlerinde Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Turgutlu-Salihli yolunun Mersindere Köyü Mevkisindeki altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak devam edecek.

Marmaris-Gökova yolunun 41. kilometresindeki (Gökçe Çıkışı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-15.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Nazilli-Denizli yolunun 43-47. kilometrelerindeki asfatlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometrelerinde (Bafa Gölü) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 15.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

TEM Otoyolunun Mahmutbey Gişe sahası Güney kesiminde yol üstyapısının yenilenmesi çalışmaları yapılacağından bugün ve yarın 22.00-06.30 saatlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gerede-Yeniçağa Kavşakları arasında sürdürülen termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 10 Ağustosa kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometereleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Karabük-Eskipazar-Gerede yolunun 16-17. kilometreleri Cildikısık Tünelinin yapım çalışması esnasında patlatma yapıldığından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72. kilometreleri arasındaki üstyapı ve köprülerdeki genleşme derzi çalışmaları nedeniyle sağ ve sol taşıma yolları 11 Ağustosa kadar birer hafta süre ile kapatılacak olup, ulaşım açık olan şeritten iki yönlü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolunun Ispartakule Kavşağı-Avcılar Kavşağı arasında kalan kesiminde ve Avcılar Kavşak Kolları (Gişe Sahası dahil) kesimlerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 18 Ağustosa kadar her gün 22.00-06.30 saatlerinde şeritler tamamen kapatılarak, ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title