Haberler

Karayılan: Diyarbakır Cezaevi'nden Kaçan 6 PKK'lı Kandil'de

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'nın Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan, Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'nden firar eden 6 PKK'lı mahkumun Kandil'e ulaştığını öne sürdü.

Diyarbakır'ın Şanlıurfa- Elazığ çevreyolu bağlantısı üzerindeki Diyarbakır D Tipi Ceza İnfaz Kurumu'ndan 6 PKK'lı mahkum firar etmiş, firar olayı ise 6 Mart sabahı yapılan sayımla ortaya çıkmıştı.

KARAYILAN: KANDİL'DELER

Bir radyonun canlı yayınına bağlanan terör örgütü PKK liderlerinden Karayılan'dan yeni bir iddia geldi. Karayılan cezaevinden firar eden altı tutuklu için "Altısı da sapasağlam bir şekilde özgürlük alanlarına ulaştılar" dedi.

5 METRELİK DUVARI YATAK ÇARŞAFLARIYLA AŞMIŞLARDI

'Yüksek güvenlikli' cezaevinden firar eden mahkumların bitişik 2 koğuşta kaldığı ve havalandırmaya çıktıkları yerde yatak çarşaflarını birbirine bağlamak suretiyle 5 metre yükseklikteki duvarı aştıkları ve sürünerek kaçtıkları ortaya çıkmıştı. Mahkumların gece görüş mesafesinin daha düşük olduğu yağışlı havayı seçtiği belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Şanlıurfa Elazığ Güncel Haberler

500

Yorumlar (199)

HER KÜRT KENDİNE SORMALI:

Bu vatan 1000 yıldır Türk. Yunandan almışlar… Biz kürtler 500 yıl önce şia korkusuyla iran hindinden kaçıp gelmişiz, bizi sünni kardeşiz diye Türkler kabul etmiş ekmeğini bölmüş. Ancak biz Türklere her türlü ihanet ve kalleşliklerde bulunmaya devam ediyoruz. Aslımızı bağladımız med farsın küçük ve basit bir krallığı. Son çıkan tarihi belgelerde med de farsta Türk çıkmış. Kürtçe diye konuştuğumuz dilde gerçekte farsça. Biz neyiz ve kimiz? Türkler intikam hakkını kullanırlarsa sonumuz ne olur?

32
55
yanıtYanıtla
x:

Aferin.

yanıt15
yanıt14
harekete geç hükümet:

Gidip Kandilde boş dağları bombalamayın. Önce Meclisteki Vatan haini teröristleri tutuklayıp yargılayın, sonrada dağda ve şehirde sağ yakaladığınız teröristleri idam edin. Hiç bir Ülke kendi Meclisinde terörist beslemez. Buna sadece siz müsaade ediyorsunuz, sizde suçlusunuz. . .

45
20
yanıtYanıtla
Can:

En büyük terör destekçiliği teröre karşı çıkmayı faşistlille itham etmektir. Siz iki yüzlü, sinsi hainlersiniz.

yanıt0
yanıt0
kürt:

bu devletin çivisi çıkmış kürtlere hertürlü zülmü reva gören bu barbarlık nezaman son bulacak

8
50
yanıtYanıtla
Amedli bahoz:

Yooo ben memnunun bir kürt olarak..tüm kürtler adına konuşma..kendi adına konuş..hatta pkk adına !!!!! Zulüm eden pkk :)))

yanıt14
yanıt2
hasN:

senin gibiler geberdiğinde

yanıt7
yanıt2
GFFF:

Şerefini , namusunu satmışsın ZAVALLI. .

yanıt10
yanıt1
KARA:

kürtler kadar rahat yaşayan varmı? nankörlük edeceğine şükret. bu ülkede en zengin en iyi yerde olanlar kürtler.

yanıt7
yanıt1
chp:

Vah vah ağla etekli.

yanıt5
yanıt1
Tüm 199 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title