Haberler

Karayel, Yahyalı'yı Karış Karış Gezdi

AK Parti Kayseri 3. sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, seçim çalışmaları kapsamında, gittiği Yahyalı ilçesini karış karış gezdi.

AK Parti Kayseri 3. sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, seçim çalışmaları kapsamında, gittiği Yahyalı ilçesini karış karış gezdi.

2. dönemdir TBMM'nin çeşitli kademelerinde ve komisyonlarda başarılı bir şekilde AK Parti'yi temsil eden ve 3. dönemde yeniden Kayseri'den aday gösterilen Karayel, siyasi tecrübesinin yanı sıra, enerjisi ile de dikkat çekiyor.

Karayel, partisinin başarısı için, gittiği her ilçeyi karış karış gezerek, sıkmadık el, uğramadık mahalle ve çalmadık kapı bırakmıyor. Son olarak gitti Yahyalı İlçesin de de, ilçeye en uzak mahallelere varana kadar her kesimi ziyaret etti. Milletvekili Adayı Karayel, Yahyalı ilçe ziyareti ile başladığı programlarına sırası ile çarşı ve pazar esnafı ziyareti ardından da, Burhaniye, Çubukharmanı, Kapuzbaşı, Ulupınar ve Büyükçakır mahallelerindeki vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gittiği her yerde coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanan Karayel, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, "Tüm ilçelerimizde hayat standardını yükseltmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ama bazı şer cephesi bu ülkeye nifak tohumları ekmek için uğraşıyor. CHP;MHP ve bunların PKK uzantısı olan HDP'de aynı, bunların bir de bela olan paralel uzantıları var. Memleketin içine fitne soktular. Paralelciler şimdi PKK'yı destekliyor. Hani bunlar dinci, imancı, ahlakçı, faziletli, çocuklarımızı yetiştiriyorlardı. Şimdi tek dertleri olmuş, Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı. Ama, Allah'ın izni ile bunların hepsinin hakkından geleceğiz. Bu memlekete sahip çıkacak bizleriz. Kimsenin, bu memleketin bir karışını bölmesine ve parçalamasına izin vermeyeceğiz. Bunlarla da sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bunların rantçı kesimi ile, memlekete zarar veren kesimi ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bunlara kesinlikle taviz vermek yok. Bu yedi düver niye bir araya geldi kardeşim? AK Parti'yi bitirmek için.

Bu muhalefet partiler sizlerin oyuna talip, bunların memlekette bir dikili ağacı bile yok. Şimdiye kadar ne yaptılar ki! Bunlar sonra ne yapsınlar. Vatan millet, Sakarya demekle hizmet edilmiyor. Vatanını sevmek hizmet etmekle olur. CHP, tek parti döneminde de iktidar oldu. Millete yol parası salmaktan, selelerdeki unları toplamaktan, ahırdaki hayvanları toplamaktan başka bir iş yapmadı bu CHP. Şimdi de gözünü dikmiş, hazinedeki 150 milyar paraya, bana diyor 4 aylığına iktidarı verin, ben bunların hepsini dağıtayım diyor. Böyle bir şey yok kardeşim. Yalanın sonu yok. Yalanla bir yere varılmaz. Bundan 13 sene önce bir parti daha vardı. Seçimlere girmişti. Döner ekmek, ayran dağıtıyordu. Arkasına dedi ki, mazotu 1 milyon lira yapacağım. Herkese 3 milyon lira maaş vereceğim demişti. Nerede o parti şimdi? Mezar da mezarda böyle bir parti yok.

Şimdi bakın, Güney ve Doğu Anadolu da CHP'liler HDP'ye oy istiyor. Bu paralelcilerde bazı şehirlerde CHP'ye ve MHP'ye oy istiyor. Sakın bu insanlara alet olmayasınız." şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Karayel Ak Parti Kayseri Yahyalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title