Haberler

Karayel, Son Dönem İl Genel Meclis Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi (MKYK) ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, son dönemde İl Genel Meclisi Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi (MKYK) ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, son dönemde İl Genel Meclisi Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte görevleri sona eren, Ak Parti'li İl Genel Meclis Üyeleri uzun bir aradan sonra biraya gelerek hasret giderdiler.

Güzel ve samimi bir ortamda geçen, kahvaltı sonrasında konuşan, AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel şu ifadelere yer verdi:

"Şehrimize ve Partimize geçmişte önemli hizmetler kazandıran çok değerli İl Genel Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek, onlara hem ahde-vefa gösterip, hemde hasbihal ettik.

Bu arkadaşlarımızın Kayseri'nin her köyünde mutlaka önemli hizmetleri vardır. Ayrıca geçmişte Ak Parti'nin Kayseri 'de başarı kazanmasında çok büyük emekleri olmuştur.

Biz onları unutmadık, bundan sonrada zaman zaman inşallah bir araya geleceğiz. "

Bu buluşmayı gerçekleştiren, Karayel 'e teşekkür eden, son dönem İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın ise, İl Genel Meclis üyelerini unutmayan, Kayseri Milletvekili Karayel'e teşekkür ederek, " Partimizin başarılı olmasında geçmişte çok emeğimizin olduğunu düşünüyorum. Bizler Partimizden vazgeçmiş değiliz. Şuanda hepimizde gönüllü olarak kendi çapımızda çalışıyoruz. Bize ne zaman ihtiyaç olursa, hiç bir karşılık beklemeden hemen koşar gideriz." dedi.

Toplantıya, MKYK Üyesi Yaşar Karayel'in yanı sıra, son dönemde İl Genel Meclis Başkanlığı yapan Sadettin Aydın ve Meclis üyeleri, Abdulkadir Akdeniz, Celil Tutak, Fazlı Öztürk, Recep Tiritoğlu, Mahmut Kartal, Abdulaziz Aksoy, Mehmet Tuna, Turgut Koç, Süleyman Cengiz, Osman Güner, Mustafa Temur, Serdal Özcan, Mustafa Bozdoğan, M. Akif Başer, Ramazan Yapıcı, H. Ahmet Koyuncu, Ahmet Büyüksimitçi, İbrahim Ülker, Abdulkadir Güneş, İhsan Karagöz, Ekrem Karakoyun, Şahin Yetikcan, Hamdi Andaç katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadettin Aydın Yaşar Karayel Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title