Haberler

Karayazı'da Saadet Rüzgarı

Yerel seçimler öncesinde adaylarını tek tek açıklayan, tüm ilçelerde seçimlere girecek olan, son günlerde yaşanan iltihaklarla iyice güçlenen Saadet Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faik Çalık, karargah açılışı için gittiği Karayazıda büyük coşku ile karşılandı.

Yerel seçimler öncesinde adaylarını tek tek açıklayan, tüm ilçelerde seçimlere girecek olan, son günlerde yaşanan iltihaklarla iyice güçlenen Saadet Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faik Çalık, karargah açılışı için gittiği Karayazıda büyük coşku ile karşılandı.

İlçenin sevilen ve sayılanı olan Sedat Karaduman'ın Saadet Partisinde aday gösterilmesi ile ilçede dengelerin değiştiği açılışa katılımın yoğunluğu ile gözlendi. Karargah açılışı bir anda mitinge dönüştü. İlçede herkes saadetin adayının güçlü olduğunu, Saadet Partisine gün geçtikçe yoğun katılımların olduğu belirtiliyor.

Faik Çalık açılışta yaptığı konuşmada, "İslam kardeşliğinden yana olduklarını, Kürdüyle Türküyle bin yıldır kardeş olduklarını kardeşliğinin kıyamete kadar süreceğini belirtti.Seçimlere en iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz.İlçelerde her gün yeni katılımlarla yeni mitinglerle iyice güç kazanıyoruz.Bu gün Karayazı'ya girerken 100'lerce araçlık konvoya Karayazı'da da Sedat Karadumunan'ın kazanacağını apaçık ortaya koymuştur. Seçimi Erzurum'da saadete kaybedeceğini anlayan iktidar partisinin İçişleri bakanını ilçelere kadar gönderdiğini ancak durumun değişmeyeceğini sayın Bakanında gördüğüne inandığını belirten Çalık seçimde Tüm ilçelerde seçimi kazanmak için seçime girdiklerini, yolsuzluğa bulaşmamış, soruşturması olmayan bir parti olduklarını belirtti. Yakın bir zamanda basınla ve tüm halkımızla buluşarak sesimizi yükseltecek Allah'ın izni ile Belediyeyi teslim alacağız. Belediye hizmetlerini tüm ilçelerimize ulaştıracağız. Yaşanabilir ve gezilebilir bir kent oluşturacaklarını, hesap verilebilirlik anlayışı ile belediyeyi şeffaf bir şekilde yöneteceklerini belirtti.Ne çalacağız ve nede çaldıracağız.Milletin malını parasını kasasını millete hizmet olarak akıtacağız.Rantiyeye yandaşa değil halka hizmet edeceğiz.Saadet kazanınca aslında hiç kimse kaybetmeyecek.Saadet kazanınca Erzurum kazanacak.Seçilince yandaşların değil halkın belediyesi olacağız.Belediyeye halkı getirtmek yerine belediyeyi halka götüreceğiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karayazı Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title