Haberler

Karayalçın'ndan Başkan Saka'ya Ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı makamında ziyaret etti. Karayalçın, 64 yıl sonra Edremit'te CHP'nin seçim kazanmasından mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Saka'yı kutladı.

Eski Dışişleri Bakanı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, bir dizi ziyaret ve söyleşi için Edremit ilçesini ziyaret etti. Edremit'te ilk önce CHP İlçe Başkanlığı'nda partililer ile buluşan Karayalçın, ardından partisinin 64 yıl sonra Başkanlığı kazandığı Edremit Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından karşılanan Karayalçın, öncelikle Edremit'te 64 yıl sonra seçim kazandıkları için mutluluk duyduklarını belirterek, "Sevgili Başkan Kamil Saka'nın 6 kez Güre Beldesi'nde ardından da Edremit'te Belediye Başkanlığına seçilmesinden büyük bir memnuniyet duydum. Üstelik Edremit'te partimizin 64 yıl aradan sonra seçim kazanmasından bir başka mutluluk duydum. Kamil Başkanı, meclis üyelerini ve ilçe örgütümüzü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Edremit'te göreve başladığımızda 100 milyona yakın borçla devir aldık. Ancak hiçbir zaman bundan yakınmadık ve bugüne kadar yaklaşık 10 milyon borç ödedik. Büyükşehir ile yaşanan sıkıntılara rağmen bu işin üstesinden başarı ile kalkacağımıza inanıyorum. Uyum içerisinde çalıştığımız ilçe örgütümüze ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Saka, ziyaret anısına CHP Parti Meclisi Üyesi Karayalçın'a fincan takımı hediye etti. Karayalçın ardından Zeytinli Mahallesi'nde düzenlenen panele katıldı. Ziyarette Karayalçın'a CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüş eşlik ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Belediyesi Murat Karayalçın Kamil Saka Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title