Haberler

Karayalçın "Chp İktidarında 1 Mayıs'ıtaksim'de Kutlayacağız"

Chp İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Beşiktaş'ta açıklama yaptı.

Chp İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Beşiktaş'ta açıklama yaptı. Karayalçın, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, Taksim'de kutlayacağız, ona hazırlanıyoruz. Güvenlik güçleriyle bir sorunumuz yok. Güvenlik güçleri hükümetin talimatını uygulamaktadır. Bizim sorunumuz bu hükümetle. Biz mücadelemizi bu hükümetle yapacağız. Bizim mücadelemizde sandıkta olacak, 7 Haziran'da olacak. Bu hükümeti devireceğiz ve gelecek 1 Mayısları Taksim'de hep birlikte kutlayacağız tekrar. Herkes 1 mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutluyorum. herkesi provokasyonlardan uzak durmaya, çatışmalı ortamlarda uzak durmaya çağırıyorum" dedi.

Karayalçın, bir gazetecinin, "Taksim'e girmeye çalışacak mısınız, zorlayacak mısınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Ben CHP'nin ne yapacağını, kiminle mücadele edeceğini, hangi tarihte mücadele edeceğini, mücadele yönteminin ne olduğunu ve inşallah seçimin kazanılmasından sonra da Taksim'de ne yapacağımızı açık olarak söyledim. Arkadaşlarımız, DİSK, KESK, 1 Mayıs Komitesiyle buradayız." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Murat Karayalçın 1 Mayıs Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title