Haberler

Karayalçın: 7 Haziran'da Pikniğe Gitmek, Hastalanmak Yok

Chp İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde partililere yaptığı konuşmada, "7 Haziran'a kadar sağlam durun. O gün pikniğe falan gitmek yok. Hastalanmak yok" dedi.

CHP Kocaeli İl Teşkilatı da adayların davetiyle Darıca İlçesi'ne gelen İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın burada olma nedenini Kocaeli adaylarına destek vermek olduğunu belirterek, "Yakın dostum, arkadaşım, kardeşim" dediği 3'üncü sıra adayı Tahsin Tarhan'ın yanında olduğunun mesajını vermek istediğini söyledi. CHP 2'nci sıra adayı ve milletvekili Haydar Akar ile partisinin bu dönem aday göstermediği CHP miletvekili Mehmet Hilal Kaplan'ın da bulunduğu salon toplantısında Karayalçın konuşmasında, seçime katılan partiler arasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin en gerçekçi, en doğru, en başarılı çalışmayı yapmış bir parti olduğunu söyledi. Karayalçın, "10 Nisan günü, Genel Başkanımız ilk siyasi metnimiz, 'Yaşanabilir Bir Türkiye' başlığını kamuoyuna sundu.21 Mayıs tarihinde ise ikinci metnimiz 'Merkez Türkiye' projesi paylaşıldı. Genel Başkanımız bu iki siyasi metinle temel amaçlarımızı ele almıştır. Birincisi Türkiye'nin birinci sınıf demokrasi yapılmasıdır. İkincisi ise 7 Haziran'da iktidar olursak, Türkiye ekonomisi üretken bir Türkiye olacak. Türkiye yüksek katma değerler üretecek. Cumhuriyet Halk Partisi'nde ortaya koyacağımız iktisadi büyüme, tümüyle ama tümüyle genç istihdamına dayanacaktır. Genç nüfusumuzun dinamiklerini sonuna kadar kullanma taraftarıdır. Malum iktidarda genç nüfus yok olmuş, hiçbir şekilde istihdam edilememiştir. Ancak CHP iktidarında genç nüfus, bir üstünlüktür bir fırsattır" dedi.

'YANDAŞA MUSLUK KAPATILACAK'

Konuşmasında, " Cumhuriyet Halk Partisi'ne kaynak soranlar, iktidara geleceğimizin farkındalar. 'Değirmenin suyu nereden gelecek?' diye soranlara diyorum ki; Arkadaş, Değirmen'in başına biz geçeceğiz. Kılıçdaroğlu geçecek. Değirmenin başına biz geçeceğimize göre bazı muslukları açacağız, bazı muslukları kapatacağız. Yandaşlara giden musluklar tümüyle kapatılacak. Yurttaşlara akacak musluklar sonuna kadar açılacak. Yandaşa değil yurttaşa" diyen Murat Karayalçın konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ülkelerin kalkınması, ülkelerin yatırım çekmesi, ülkelerin bir gelecek senaryosuna bağlı olup olmadıklarının bir göstergesidir. Ufku geniş olan, gelecek senaryosu olan ülkeler yatırım çeker ilgi toplar. Maalesef şu an ki iktidarda, Türkiye gelecek senaryosunu gelecek umutlarını kaybetti. Bizim bir avantajımız ülkemizin coğrafi konumu. İkinci avantajımızda genç bir nüfusa sahip olmamız. İşte Cumhuriyet Halk Partisi bu projeyle 2 milyon 300 bin işsize iş imkanı yaratmayı taahhüt ediyor. 7 Haziran'da iktidara geleceğiz. İktidar fıtratı var. Partinize sahip çıkın. 7 Haziran'da pikniğe falan gitmek yok. Başka partiye oy yok. Hastalanmak yok. 7 Haziran'a kadar sağlam durun. Bütün oylar CHP'ye." - Darıcakocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Murat Karayalçın İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title