Haberler

Karayağcı'nın Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’in Karayağcı Mahallesindeki kanalizasyon altyapısı çalışmalarını tamamlamasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarını da başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes'in Karayağcı Mahallesindeki kanalizasyon altyapısı çalışmalarını tamamlamasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarını da başlattı. MASKİ mahallede 3 bin metre içme suyu hattını yeniliyor.

Sorunsuz altyapı ağları için il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Manisa'da yapmış olduğu yatırımlarla yılların sorunlarını çözen MASKİ, aynı zamanda uzun yıllar vatandaşların rahatı için hamleler yapıyor. Bu kapsamda, Gördes'in 3 bin metrelik kanalizasyon hattının yenilenmesinin ardından içme suyu çalışmalarına da el atıldı. Mahallede 3 bin metrelik içme suyu hattında başlayan çalışmaları İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay yerinde inceledi. Açabay'a, Büyükşehir ilçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve İçme Suyu Dairesi İnşaat Şube Müdürü Eyüp Serhan Güven eşlik etti.

"Cengiz Başkanımdan Allah razı olsun"

Karayağcı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazan, mahallelerinde yapılan altyapı çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Gazan, "Kanal bitti, su işimizde bitmek üzere. Ondan sonra da parke taşı döşeme işlemimiz var. Bu altyapı çalışmalarını gerçekleştiren Cengiz Başkanımdan, Safa Başkanımdan Allah razı olsun. Onlara teşekkür ediyorum" dedi.

"Uzun yıllar kullanılacak sağlıklı altyapı"

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay incelemelerde bulunduğu mahallede vatandaşlarla bir araya geldi. Açabay, burada yaptığı konuşmada, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Cengiz Başkanımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl genelinde vatandaşlarımızın daha modern altyapı sistemi içerisinde yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Karayağcı Mahallemizin kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladık. Şuan içme suyu hattını tamamlamak üzereyiz. Tüm çalışmalarımızı bitirdikten sonra mahallemizin sorunlarını bitirmiş olacağız ve bu sayede vatandaşlarımız uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanılabilecek alt yapı sistemlerine kavuşacaklar" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gördes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title