Haberler

Karavancılar Akçed'in Halk Toplantısına Renk Kattı

Bursa Kamp Karavan Derneği'nin öncülüğünde Akbük'ü ziyaret eden karavancılar, Akbük Kültür ve Çevre Derneği'nin halk toplantısına keman ve orgları ile katılarak renk kattılar.

Akbük ile ilgili çevre sorunlarının görüşüldüğü toplantının ilk bölümünde bu hafta birinci sırayı bankaların kredi kartlarından ve bireysel kredilerden yaptıkları kesintilerin geri alınmasında izlenmesi gereken hukuki yol ele alandı.

Daha sonra toplantıya Akbük'ü ziyaret etmekte olan karavancılar katıldı. Karavancıları temsilen kısa bir konuşma yapan Ayhan Kalenköy, "Biz karavancıları büyük bir misafirperverlikle karşılayan Akbük halkına ve özellikle bu toplantıya katılmamız için bize davette bulunan dernek yönetimine teşekkür ediyoruz. Bizler karavancılar olarak sahici çevrecileriz. Her gittiğimiz yerde çevre temizliğine dikkat eder; hatta kirletilmiş alanları kendiliğimizden temizlemeyi bir görev ve sorumluluk olarak kabul ederiz. Sizler kaliteli ve nezih bir topluluk oluşturmuşsunuz. Sizleri tebrik ediyoruz. Şimdi sizlere, aramızdaki bazı yetenekli sanatçıları takdim edeceğim. Hep birlikte çalıp, söyleyip hoşça vakit geçireceğiz. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek, mutluluk duyacağız" dedi.

Daha sonra sahne alan Erdem Bayraktar, bir yandan orgunu çalarken, diğer yandan da güzel sesi ile sevilen şarkılarını söyledi. Erdem Bayraktar'a kemanı ile, Rifat Tülün ve İsmet Erçetin eşlik etti. Katılımın giderek arttığı bir ortamda sahneye udu ile Hüseyin Köse, tefi ile Ali Uğurluay ve kaşıkla ritim tutan Serdar Oktay da katıldı. İzleyiciler arasından sesi güzel olanların da sola olarak şarkı söylemeleri coşkuyu artordı.

DENİZ ATABAY'I ZİYARET EDECEKLER

Karavancı grup önümüzdeki günlerde Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile görüşüp Orman Kampı hakkında düşüncelerini paylaşmak istedikleri öğrenildi. Karavancı ekip, gelecek yıl çok daha büyük bir katımla Akbük'e geleceklerini, Akbük'ü ve Akbüklüleri çok sevdiklerini ifade ettiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akbük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title