Haberler

Fahriye Evcen Karavan Kuşu

Güncelleme:

Çalıkuşu dizisinin setinde 'Bayan kapris' olarak nam salan Fahriye Evcen, çekim aralarında kimseyle görüşmüyor, tüm vaktini karavanında geçiriyor.

EKİPLE İLETİŞİMİ SIFIR

'Çalıkuşu' dizisinin çılgın kızı 'Feride', sette borusunu öttürüyormuş! Kaprisleri, bitip tükenmeyen istekleri ve aksi tavırlarıyla çalışma ortamında terör estiren Fahriye Evcen, bir de garip bir huy edinmiş. İddialara göre; son dönemde ünlü oyuncunun tüm ekiple iletişimi sıfırmış.

ACABA BİR ŞEY Mİ OLDU?

Çekime verilen her arada kendisini karavanına atan Evcen, hiç dışarı çıkmıyormuş. Hatta geçen hafta çekimler başlamasına rağmen, Evcen karavanından çıkmayınca ekip 'Bir şey mi oldu?' diye panik yapmış. Ama Evcen, kapısını çalanlara cevap dahi vermemiş.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Fahriye Evcen Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

selimbilgec.58@hotmail.com:

şu yazının hiçmi hiç beğinilecek yanı yok resmen iftira atılmış.neden böyle mesnetsizce yazılar yazılıyr anlamış değilim.biz set arkası görüntülerini gördük.setten arkadaşlardanhaberler alıyoruz.hiç böyle anlatılan şekilde olaylar yok.yapmayınya el insaf.haberciliğide iyice ayaklar altına aldınız.

19
0
yanıtYanıtla
sevdadido.58@hotmail.com:

bu ne saçma haber böyle.resmen karalama yapar gibi.yazık yazık insanları böyle saçma sapan heberlerle kandıramazsınız.

15
0
yanıtYanıtla
riverirmaklife@hotmail.com:

Haberin neresinden tutsan mantıksız, neresine baksan saçmasapan, hadi ordan demek istiyorum..Birileri kıskandı diye bunun acısı Fahriyeden çıkmasın Allahaşkına.Güneş balçıkla sıvanmaz, bu haberin arkasında olan kişi boşuna kıskanmasın ve boşuna uğraşmasın. Kendisinin şovları ve reklamlarından yeterince gına geldi hepimize, şimdide Fahriyeye çamur atmak mıdır niyeti,Boşuna uğraşmasın çünkü biz neyin yalan neyin gerçek olduğunun zaten farkındayız, geçiniz bunları :)

15
0
yanıtYanıtla
denizselinselindenizselindeniz85@hotmail.com:

Yanlış yazılmış, bayan kapris Ceylan olucaktı, Fahriye değil..Aaa pardon onun ailesi magazinciydi değil mi, aman egosunu tatmin edin böyle..Ama onu şımartacağız diye de çok sevdiğimiz oyuncumuza Fahriyemize dokunmayın.,onun magazinci akrabası yok ama dağ gibi sevenleri var, biz görüyoruz ve biliyoruz zaten kimin ne olduğunu..

13
0
yanıtYanıtla
erdemmmuge.erdem88@hotmail.com:

Öyleymiş, böyleymiş hepsi palavra.. Fahriye hakkında çıkan bu -mış'lı -muş'lu haberlere inanmayın arkadaşlar, birisinin kıskanç karalama kampanyası sadece hepsi bu

13
0
yanıtYanıtla
badehande@hotmail.com:

Bence de yalan, geçen gün instagramda resim paylaşmıştı, KARAVANA KAPANMASININ SEBEBİ DÖNEM SONU SINAVLARINA HAZIRLANMAK İÇİN DERS ÇALIŞMAK OLMASIN NE DERSİNİZ? Diğer yorum yapanlar gibi bu haberleri birilerinin (?) kıskançlıkla özellikle yaptırıldığına eminim:)

13
0
yanıtYanıtla
BADEhande@hotmail.com:

Sınava hazırlık konusunda ısrarlıyım ama kıskançlık konusuna gelince; Fahriye ile ilgili bu tür haberler yeni çıkmıyor, eski dizilerinde de benzer haberler hep çıkıyordu, eğer tamamı yalan haberse önlemini alsın, ki bana göre değil, hareketlerine dikkat etse iyi olur, tevazu sükunet her zaman kazandırır, değilse silinir gider, DOST ACI SÖYLER:)

yanıt0
yanıt0
güldemrose82@hotmail.com:

sevgili BADE iki yorumunda birbirityle çelişiyor farkındamısın:) Tabii ikisi de aynı senmisin orası tartışılır:) Fahriyenin dizide set arkadaşlarıyla gayet iyi geçindiği, set arkadaşları tarafından belirtiliyor, bu haberi onlar da yalanlıyor ve set fotolarından da belli zaten..Bence hareketlerine dikkat etmesi gereken ve tevazu göstermeye ihtiyacı olan isim kesinlikle Fahriye değil, o kişi bu haberlerin de çıkmasına çanak tutan isim, herkes biliyor kim olduğunu, neyi kıskandığını ve maksadını zaten

yanıt0
yanıt0
BADEhande@hotmail.com:

Sevgili GÜLDEM , inan her BADE de benim, haklısın iki yorumum birbiriyle çelişiyor görünüyor, ilk yorumumdan sonra şöyle bir düşündüm.Evet bu dizi için kıskançlık iddiaları var ve bu nedenle kasıtlı haberler çıkması çok da şaşırtıcı değil,ama ya önceki diziler sırasında yazılanlar??? O zaman malum kıskançlık olayı yoktu, hiç böyle durumlar yoktu, peki o zaman neden bu haberler çıktı. Neden aynı yaşlardaki diğer bayan oyuncular için böyle şeyler yazılmıyor? Ben de canı gönülden yalan olmasını diliyor ve Fahriye gibi güzel ve yetenekli bir oyuncunun bu haberlerle yıpratılmasına karşıyım ama sürekli böyle haberler insanda acaba gerçek mi sorusunu sorduruyor insana.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title