Haberler

Karateciler 6 Madalya İle Döndü

Güncelleme:

Erzurum'da düzenlenen 11. UluslararasıPalandöken Karate Turnuvası'na katılan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate takımı 6 madalya ile şehre döndü.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan 3 binlik Buz Hokeyi Salonu'nun ev sahipliği yaptığı turnuva ferdi ve takım olmak üzere minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde yapıldı .

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 25 ülke mücadele verdi. 15-17 Ağustos günleri arasında yapılan müsabakalarda yaklaşık 2 bin 500 sporcu tatamiye çıktı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına turnuvaya katılan Karate takımı ise 4 gümüş 3 bronz madalya alarak toplamda 6 madalya ile Gaziantep'e dönerken takım halinde ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Madalya alan sporcularımızın isimleri ise şöyle oluştu; Batuhan kozan gençler 57 kilogramda ikinci, Recep Göz gençler 70 kilogramda ikinci, Esra Karabağ gençler 54 kilogramda ikinci, Tolga Cip yıldızlar 45 kilogramda ikinci, Şehri Gürcüoğlu yıldızlar 40 kilogramda üçüncü ve Sevil yürümez yıldızlar katada üçüncü olarak madalyaların sahibi oldular. Yıldız bayanlar takımı kumitede ise üçüncü olarak kürsüdeki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Palandöken Gaziantep Yakutiye Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title