Haberler

Karate Şampiyonundan Kılıç'a Ziyaret

Güncelleme:

Ziyarette Başkan Kılıç, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarının altını çizerek, Kamil Üci'yi başarılarından ötürü tebrik etti.


Karatede dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan, son olarak Arnavutluk Başkenti Tiran'da "Altıncı Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası" ve "Dünya Shotokan Kupası"nda birinci olan Kamil Üci, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti

Kılıç ziyarette yaptığı konuşmada, "Spor gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmanın da en güzel yollarından birisidir. Bu bakımdan Maltepemizde sporun gelişmesi için sizin gibi değerli isimlere ihtiyacımız olduğu açık. Kamil Üci'nin başarısı aslında bütün Türkiye'nin başarısı olduğu gibi, sporun gelişmesi noktasında da önemli bir adımdır" dedi. Kamil Üci de, belediyelere bu anlamda çok önemli görevler düştüğünü söyleyerek, Maltepe'nin sporun ve sporcunun merkezi olması gerektiğini ifade etti.

KAMİL ÜCİ KİMDİR?

Dünya ve Avrupa klasmanında iki birincilik ve iki tane ikincilik madalyası kazanan, siyah kuşak 3 Dan, Türkiye Karate Federasyonu bölge hakemlerinden ve eski dünya şampiyonu Kamil Üci, aynı zamanda özel bir kursta karate eğitimi de veriyor. Üci son olarak, 3-4-5 Ekim 2014 tarihinde, W.S.K.U Dünya Shotokan Karate Federasyonu tarafından organize edilen "Altıncı Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası" ve "Dünya Shotokan Kupası"nda, Dünya ve Avrupa Birincilik madalyalarını kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Kılıç Maltepe Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title