Haberler

Karatay Üniversitesi'nden Nkü'ye Ziyaret

Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Soylu, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, bilgi alış verişinde bulundu. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette NKÜ Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Kayıhan Korkut da hazır bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Üniversitesi Selçuk Üniversitesi Süleyman Soylu Osman Şimşek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title