Haberler

Karatay'ın Köylerine Tanker ile Tatlı Su Taşınıyor

Güncelleme:

Karatay ilçesinin her noktasına eşit hizmet götürmeyi kendisine düstur edinen Karatay Belediyesi, merkezde bulunan imkanları, merkeze uzak mahalle köy ve beldelere de ulaştırarak vatandaşın ihtiyaçlarını gideriyor.

Merkeze uzak mahalle köy ve beldelere asfaltlama, park ve yeşil alan çalışmalarını sürdürmeye devam eden Karatay Belediyesi şimdi de içme suyu sıkıntısı çeken köy ve beldelere tankerlerle tatlı su dağıtımı yapıyor. Hem tatlı su aracı hem de arozöz olarak hizmet veren kombine su aracıyla haftalık düzenli olarak köylere tatlı su dağıtımı yapıldığını belirten yetkililer yapılan bu uygulamanın devam edeceğini bildirdi.

Köylerinde içme suyu sıkıntısı bulunduğunu dile getiren Akörenkışla Köyü Muhtarı Ali Yıldırım, bölge suyunun tamamının kireçli olduğunu ifade ederek köy halkının içme suyunu bidonlarla şehirden taşıdıklarını söyledi. Karatay Belediyesi ekiplerinin kendilerine tankerle tatlı su getirmelerini takdirle karşıladıklarını söyleyen Muhtar Yıldırım, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye köy halkı adına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Yıldırım Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title