Haberler

Karatay'da Kuran Kursu Açıldı

Karatay Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü ve İstiklal Kuran Kursu Derneği tarafından "İstiklal Kuran Kursu" açıldı.

Karatay Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü ve İstiklal Kuran Kursu Derneği tarafından "İstiklal Kuran Kursu" açıldı.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, kurs merkezinde yaptığı konuşmada, Kuran-ı Kerim öğrenmenin önemine değindi. İlk ve orta dereceli okullarda da Kuran-ı Kerim dersi verildiğini hatırlatan Yerlikaya, kursun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise Camiler ve Din Görevlileri Haftasında böyle bir etkinliğin yapılmasının çok anlamlı olduğunu söyledi. Kursun hayırlı olması dileğinde bulunan Altıntaş, hizmete giren kursun çok amaçlı kullanılacağını belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de kursun, İstiklal Mahallesi ve civar mahallelerde güzel hizmetler vereceğini vurguladı.

Kuran kurslarının camilerin dolmasında büyük önem taşıdığını anlatan Hançerli, Yenikent köyü Kuran kursunun da tamamlanmak üzere olduğunu, kursta dini eğitimin yanı sıra bilgisayar dersinin de verileceğini kaydetti. Protokol üyerilerince kursun açılışı gerçekleştirildi . - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title