Haberler

Karatay'da "Aile İçi İletişim" Konferansı

Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 3. Karatay Konferansları'nın dördüncü bölümünde, "Aile İçi İletişim" konulu konferans verildi.

Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 3. Karatay Konferansları'nın dördüncü bölümünde, "Aile İçi İletişim" konulu konferans verildi.

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Birol Büyükdoğan'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans, Karatay Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

Büyükdoğan, ailenin toplum üzerindeki etkisine dikkati çekerek ailenin toplumun çekirdeği olduğunu söyledi. "Aile sağlam olursa toplum da sağlam olur" diyen Büyükdoğan, şunları kaydetti:

"Yapılan araştırmalara göre kültür, din, dil, ırk ve sosyal yaşantı açısından müşterek yanları olan eşlerin daha mutlu oldukları tespit edilmiştir. Çocuklar ailenin neşesi ve evliliklerin can simididir. İdealimizdeki çocuğu değil kendi çocuğumuzu sevmemiz gerekir, başarılı da olsa başarısız da olsa her an çocuğumuzun yanında olduğumuzu söz ve davranışlarımızla ona hissettirmemiz, onun ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir."

3. Karatay Konferansları, 22 Mayıs Cuma günü saat 14.00'te Karatay Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşecek "Madde Bağımlılığı" konulu konferans ile devam edecek.

Kaynak: AA / Yerel

Karatay Üniversitesi Birol Büyükdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title