Haberler

Karatay'da Ağaçlandırma Çalışmaları

Güncelleme:

Karatay Belediyesi, vatandaşlara nefes alacak yeni alanlar oluşturmak için ağaçlandırma çalışmalarına yeni yılda da devam edecek.

Karatay Belediyesi, vatandaşlara nefes alacak yeni alanlar oluşturmak için ağaçlandırma çalışmalarına yeni yılda da devam edecek.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, ağaçlandırma çalışmalarının belediyenin yeşile verdiği önemin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Şehirleşmenin önemli bir parçasının da ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları olduğunu ifade eden Hançerli, şunları kaydetti:

"2014 yılı içerisinde Başak Mahallesi Altınoluk Sokak ve Sardunya Sokak'ın devamında 128 bin metrekarelik alanda karaçam, iğde, akasya, ailanthus ve sofora cinsi 3 bin 555 adet, Karaarslan villaları yanı, Semazen Caddesi Karaarslan Üzümcü Mahallesi'nde 15 bin metrekarelik alanda 416 adet ceviz ağacı toprakla buluşacak. Karaarslan Üzümcü Mahallesi Akyaka-Saraçoğlu caddeleri arası 15 bin metrekarelik alanda 416 adet karaçam, iğde, akçaağaç, sofora cinsi ağaçlar, Fetih Mahallesi İnkişaf Sokak'ta 10 bin 100 metrekarelik 280 adet karaçam ve sedir ağacının dikimini gerçekleştireceğiz. Demirciler Sanayii içi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Mevlevi Caddesi Koruluk Sokak'ta 22 bin metrekarelik alanda 610 adet iğde, karaçam ve akasya cinsi ağaçlar, Akabe Mahallesi Yenice Mezbaha Caddesi, Adalet Plaza arkası, Çatalhüyük Mahallesi Asarçayı Caddesi, Akabe Mahallesi Talikizade Sokak ve Erler Mahallesi'nde  toplam 21 bin 600 metrekarelik alanda top dut, top akasya, akçaağaç, çınar ve karaçam cinsi toplam 450 adet  ağaç dikilerek, gelecek nesillere nefes alan yeşil bir Karatay bırakmak için çalışmalarımız devam edecek."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Hançerli Altınoluk Karatay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title