Haberler

Karatay'da 3 Mahalleye Pazar Market Yapılacak

Karatay Belediyesi, Hayıroğlu, Ovakavağı ve Başak mahallelerine kazandırılacak Kapalı Pazar Market için çalışmalara başladı.

Karatay Belediyesi, Hayıroğlu, Ovakavağı ve Başak mahallelerine kazandırılacak Kapalı Pazar Market için çalışmalara başladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeye kazandırılan 12 Kapalı Pazar Market ile yetinmeyip yasa gereğince yeni bağlanan mahallelere de Pazar Market kazandırmayı hedeflediklerini ve ilk aşama olarak İsmil'de bu hedeflerini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Belediye olarak yapımı tamamlanan Pazar Marketlerle halkın yazın sıcaktan, kışın soğuktan korunarak daha rahat alışveriş yapmasını hedeflediklerini dile getiren Hançerli, şöyle konuştu:

"Ovakavağı Mahallesine kazandırılacak olan Pazar Market projesi, 1589 metrekare arsa alanında 1095 metrekare inşaat alanına ve 550 bin lira ihale bedeline sahiptir. Hayıroğlu Mahallesine kazandırılacak olan Pazar Market'in 1031 metrekare arsa alanında 825 metrekare inşaat alanına sahip ve 440 bin lira ihale bedeli var. Başak Mahallesine yapılacak olan Pazar Market'in ise 3372 metrekare arsa alanında 1694 metrekare inşaat alanına sahip ve 805 bin liraya mal oldu. Karatay'a ve Karataylılara rahat alışveriş imkanı sunan Pazar Market'lerin üstü kapalı, yanlardan açılır kapanır olması ve hazır pazar tezgahları ile dizayn edildi."

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekleyerek Başak, Ovakağı ve Hayıroğlu Mahallelerine şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Hançerli Ovakavağı Hayıroğlu Karatay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title