Haberler

Karatay Belediyesi'nden Personele İş Güvenliği Semineri

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına hizmet içi eğitim kapsamında iş güvenliği ve sağlığı semineri verildi.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına hizmet içi eğitim kapsamında iş güvenliği ve sağlığı semineri verildi.

Aziziye Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Kemal Olgun çalışanlara sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı sağlamak ve verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için iş sağlığı ve güvenliğinin önemine değindi. Yıl içerisinde toplamda 8 saatlik eğitimin sonunda katılımcılara ortak sağlık güvenlik birimlerince katılım belgesi verileceğini dile getiren Olgun, "Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili aldıkları eğitim ve işverenin bu konudaki talimatlarına uymaları gerekiyor. Çalışan, kendisinin hareketlerinden veya yaptıkları işten etkilenen diğer çalışanların sağlık ve güvenliklerini tehlikeye düşürmemekle yükümlü" dedi.

Soru cevap şeklinde devam eden seminerde işçiler, mevzuatta bulunan yasal hakları hakkında bilmedikleri konuları yetkili ağızdan öğrenme imkanı buldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Aziziye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title