Haberler

Karatay Belediye Başkanı Hançerli'nin Kaza Geçirmesi

Trafik kazasında hafif şekilde yaralanan Hançerli ile eşi taburcu edildi

Konya'da, trafik kazası geçiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile eşi Neriman Hançerli taburcu edildi.

Başkan Hançerli ile eşi Neriman'ın Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavileri tamamlandı. Taburcu edilen Başkan Hançerli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesiyle Aksaray'dan Konya'ya hareket ettiklerini, Konya'ya 30 kilometre kala bir akaryakıt istasyonu önünde trafik kazası geçirdiklerini belirtti.

Kendisi ve ailesinde herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını ifade eden Hançerli, "Doktorlarımıza ve hastane personeline teşekkür ediyorum. Bir süre müşahede altında tutulduk. Herhangi bir soruna rastlanmadı. Eşimle beni taburcu ettiler, evimize gidiyoruz. Cenab-ı Allah beterinden saklasın" dedi.

Hançerli'nin babası Süleyman ve annesi Ayşe Hançerli'nin tedavilerinin ise sürdüğü, gün içinde taburcu edilmelerinin beklendiği öğrenildi.

Mehmet Hançerli idaresindeki 42 NM 666 plakalı otomobil, dün Konya-Aksaray karayolunun 30. kilometresinde refüje çarparak savrulmuş, kazada Hançerli ile eşi Neriman, annesi Ayşe ve babası Süleyman Hançerli hafif şekilde yaralanmıştı. - Konya

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Aksaray Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title