Haberler

Karataş Belediye Başkanı Ünal'dan Vali Coş'a Ziyaret

Güncelleme:

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Vali Hüseyin Avni Coş'u Makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Karataş'ın turizm kenti olan Adana'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Karataş İlçesi'nin sosyo-kültürel yapısından bahseden Karataş Belediye Başkanı Ünal, "İlçemiz turizm açısından son derece önemli bir konuma sahip. Sayın Valimizin destekleriyle birlikte İlçemizin turizm açısından hak ettiği yere gelmesi konusunda var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Vali Coş ise Adana'da son dönemde yapılan turizm çalışmalarından bahsederek, "Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik'in talimatlarıyla birlikte Adana'nın sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleri gün ışığına çıkarmak için çalışmalarımız başarılı bir şekilde sürüyor. Karataş İlçemizde bulunan Magarsus Antik Kenti'nde de uzman ve akademik personelin çalışmaları da devam ediyor. Magarsus'daki kazı çalışmaları tamamlandığında Karataş İlçemizin çehresi son derece değişecek" şeklinde konuştu.

Belediyelerin halka yönelik hizmetlerinde tüm kamu kurumlarıyla birlikte destek olduklarını ifade eden Vali Coş, bu tutumun bundan sonrada kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Boğaçhan Ünal İsmail Ünal Karataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title