Haberler

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

Toçoğlu, yaptığı açıklamada, sahillerin sadece denize girilebilen bölgeler olmadığını, vatandaşların aileleriyle vakit geçirebilecekleri sosyal alanlara dönüşmesini de istediklerini söyledi.

Yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Toçoğlu, "Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projemiz yaklaşık 5 milyon liralık yatırım olma özelliği taşıyor. Rekreasyon alanında kafeterya, yürüyüş yolları, plaj futbol ve voleybol sahaları, dinlenme alanları, oyun grupları, amfi tiyatro, seyir terası ile duş alma alanları bulunacak" diye konuştu.

Toçoğlu, yatırımları şehrin geleceği için planladıklarını işaret ederek "Biz istiyoruz ki sahillerimiz sadece denize girilebilen tek amaçlı bölgeler olmasın. Vatandaşlarımız aileleri ve sevdikleriyle bu bölgelerdeki sosyal alanlarda da vakit geçirebilsin.  Sahil Parkı'nın bu anlamda da önemli bir tamamlayıcılığı olacak. Temiz kumsal, deniz ve yeni sosyal alanlarla turizmde markalaşmaya dönük yapıcı adımlarımız artarak sürecek. Böylece kuzey sahilleri de mavi bayrakla buluşmuş olacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Zeki Toçoğlu Sakarya Karasu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title