Haberler

Karasu Sahil Parkı İhalesi Tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi Yapım İşinin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi Yapım İşinin ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu'da yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yürüten Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, "Projemizin şehrimiz ve Karasu ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 7 firma teklif sundu. Komisyonumuzun gerekli değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuç kamuoyuna duyurulacak" diye konuştu.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi Yapım İşi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle: A.Ç. Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Milyon 639 bin TL, Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 milyon 847 bin 600 TL, Baroksan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Budaksan Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı 6 milyon 910 bin TL, Selim Temizel, Elmas Yapı Mühendislik Limited Şirketi iş ortaklığı 5 milyon 647 bin 500 TL, Semak İnşaat Taahhüt Ticaret Semih Atık ve Öz Baraklar İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Asfalt ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı 4 milyon 499 bin TL, Öz Ayıklar Hafriyat Nakliyat İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 milyon 959 bin TL, Erbin İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 7 milyon 198 bin 409 TL. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karasu Ören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title