Haberler

Karasu'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya’da çıkan tartışmada bir muhtarın silahla vurduğu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Sakarya'da çıkan tartışmada bir muhtarın silahla vurduğu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Olay, Karasu ilçesi Manavpınarı Muhtarlığı önünde meydana geldi. İddialara göre, muhtar Ali T. isimli şahıs daha öncesinde aralarında husumet bulunan Özer Taşdelen ve Bennur A. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce muhtar silahıyla Özer Taşdelen ve Bennur A.'yı yaraladı. Durumu gören vatandaşlar hemen 112 acil ekiplerine haber verdi.

112 acil ekipleri yaralı şahıslara olay yerinde ilk müdahaleyi yapmasının ardından Karasu İlçe Devlet Hastanesine daha sonra da Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Özer Taşdelen isimli şahıs hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Silahlı yaralama olayına karışan muhtar Ali T. ise Karasu İlçe Jandarma ekiplerince gözaltına alındığı belirtilirken, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taşdelen Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title