Haberler

Karapürçek'in Altyapı Projesinde Çalışmalar Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek'i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başladığını açıkladı.

Genel Müdür Rüstem Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın katımlıyla Karapürçek ilçemiz için hazırladığımız içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu projesinde hat montaj töreni ile çalışmalara başladık. Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallemize 33 milyon liralık yatırım yaparak ilçelerimizin altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz. Ekiplerimiz 6 farklı noktada içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarını sürdürüyor. Projemiz ilçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde 22 altyapı projesini vatandaşlarımızın hizmetine aldık. Şehrimizin birçok noktasında da dev projelerimizin inşası sürüyor. Karapürçek ilçemiz ve Akyazı'ya bağlı Küçücek Mahallemiz için önemli bir projeyi hayata geçirdik. Bölge için 128 kilometre içme suyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı inşa ediyoruz. Ekiplerimiz Karapürçek'te 2 ve Küçücek Mahallemizde 4 ayrı noktada çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hızlı bir şekilde projemizin tamamlanmasıyla Karapürçekli hemşerilerimiz içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Şehrin altyapı geleceğini garanti altına almak amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Rüstem Keleş, "Çalışmaların devam ettiği bölgede inşa edeceğimiz 128 kilometrelik içme suyu hattı ve bir adet içme suyu deposuyla vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha bol içme suyu ulaştıracağız. Akyazı Atık su Arıtma Tesisine entegre edeceğimiz 80 kilometrelik kanalizasyon hattı ile de ilçelerimizin atıksu sorununu ortadan kaldıracağız. Bölgedeki çalışmalarımız yağmur suyunu da kapsıyor. Bölgeye 4 kilometrelik yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rüstem Keleş Karapürçek Akyazı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title