Haberler

Karapınar Komek Hizmet Binası Açıldı

Karapınar'da Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) hizmet binası açıldı.

Karapınar'da Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) hizmet binası açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılışta yaptığı konuşmada, meydanlarda halka buluşarak yapılan yatırımları paylaştıklarını söyledi.

Yapılacak hizmetlerin de yine vatandaşlarla paylaşılacağını belirten Akyürek, "Çabamız Türkiye'nin büyümesi için. Yaptığımız bütün hizmetler büyük Türkiye hedefine ulaşmak içindir. Bunun için çok ciddi mesafeler aldık. Ancak bunu yok etmek isteyen çevrelerde bulunuyor. Raylı sistem,metro,karayolu,yaya yolu denizyolu ve köprüler tarihte en önemli  ve ilk olan hizmetlerdir. Karapınar'a yüzme havuzu da kazandıracağız. Karapınar KOMEK Kurs Merkezi 21 faklı branşta 23 kurs öğreticisi tarafından 32 derslikle 900 kişiye hizmet etmektedir. Bu yatırımlar ilçelere farklı boyut getirmiştir. Meslek sahibi olunduğu gibi bayanlarımız için sosyalleşme ve kendine güvenin artması yönünden büyük katkı sağlayacaktır."

AK Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez ise 13 yıldır ülkeye hizmet eden AK Parti'nin tek başına iktidarının engellediğini söyledi.

Şer cephesinin bir araya gelerek AK Parti'nin iktidar yolunu kapattığının ifade eden Etyemez, "Muhalefet, Paralel yapı, Doğan Medya Grubu, İstanbul sosyetesi ve dış güçler 7 Haziran seçimlerinde sahneye çıkarak HDP'ye barajı aştırdı. Millete verecekleri bir şeyi olmadığını millet gördü. Devlet bahçeli bir kelime öğrenmiş " hayır" dan başka bir şey bilmiyor o da "hayır" siyaseti yaptı. Millet sizden hizmet bekliyor, birlik beraberlik bekliyor"

AK Parti Kadın Kolları başkanı Dudu Sağlamer Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Akyürek'e çiçek verdi. Daha sonra Komek kurs binasının açılışı gerçekleştirilerek, protokol üyeleri kurs binasını gezerek kursiyerlere sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Tahir Akyürek Karapınar Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title