Haberler

Karapınar'da Tayini Çıkan İlçe Müftüsü Gün'e Veda Yemeği

Adana'nın Çukurova ilçesine tayini çıkan Karapınar Müftüsü Hüseyin Gün onuruna veda yemeği verildi.

Adana'nın Çukurova ilçesine tayini çıkan Karapınar Müftüsü Hüseyin Gün onuruna veda yemeği verildi.

Belediye Başkanlığı tarafından bir tesiste verilen veda yemeğine, İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Osman Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile din görevlileri katıldı.

Başkan Yaka, Müftü Hüseyin Gün'ün 5 yıl boyunca önemli hizmetler yaptığını, bu süre içinde ilklere imza attığını söyledi.

Halkın gönlünde Gün'ün ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Yaka, "Müftü Gün, 5 yıl boyunca halkımızla iyi bir diyalog kurarak cami ve Kuran kurslarına önemli hizmetlerde bulundu. 'Haydi çocuklar camiye' kampanyası ile maneviyatla yetişecek bir gençliğin temellerini attı. Kendisine teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Karapınar'ın kendisi için ikinci memleketi gibi olduğunu ifade eden Gün ise ilçede dolu dolu bir 5 yıl geçirdiğini dile getirdi.

Karapınar'da görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade eden Müftü Gün, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz günden beri çok yoğun bir mesai harcadık. Hizmetler yaptık, boş durmadık. Tabi bunları yaparken şu anda burada bulunan başta kaymakamımız, belediye başkanımız, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve din görevlileri ile beraber yaptık. Hizmet ederken büyük şevk aldık. Karapınar halkının şahsıma gösterdiği ilgiye, verdiği desteğe çok teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı ben hepinize teşekkür ediyorum."

Müftü Gün'e program sonunda çeşitli hediyeler verildi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Gün Karapınar Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title