Haberler

Karapınar'da "Muhabbet Geceleri" Etkinliği

Karapınar'da, Sultaniye Gönül Bağı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından "Muhabbet Geceleri" adlı etkinlik düzenlendi.

Karapınar'da, Sultaniye Gönül Bağı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından "Muhabbet Geceleri" adlı etkinlik düzenlendi.

Dernek Başkanı Mustafa Sonkaya, spor salonunda gerçekleştirilen programda, 2004 yılında kurulan derneğin faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Amaçlarının, aile bütünlüğünü sağlamak, bilgi ve kültürel alanda insanı değerleriyle buluşturmak olduğunu belirten Sonkaya, aynı zamanda gelecek nesillerin ahlaklı yetişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Açılış konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Serdar Tuncer, Hasan Nihat Sütçü ve Grup Hanedan'ın seslendirdikleri eserler izleyicilerden beğeni topladı.

Programa, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Karapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title