Haberler

Karapınar'da 12-18 Yaş Aile Eğitim Kursu

Güncelleme:

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini ve Şube Müdürü Sami Sağdıç, Karapınar "12 18 Yaş Aile Eğitim Kursu"nu ziyaret etti.

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini ve Şube Müdürü Sami Sağdıç, "Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Projesi" kapsamında, Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce açılan "12-18 Yaş Aile Eğitim Kursu"nu ziyaret etti.

Kini, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndaki ziyarette, çocukları yetiştirirken farkında olmadan onların kendilerini örnek aldığını ifade etti. Bu açıdan çocuklara doğru örnek olarak, güzel davranışlar kazandırılabileceğini söyleyen Kini, "Öğrenci velileri, bu kursa katılarak çok önemli bir katkıda bulundular. Kursun açılmasında çaba sarf eden Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ramazan Bıyıkoğlu'na, Müdür Yardımcısı Erdem Karakurt'a ve bu kursun yaygınlaşmasına vesile olan Nihat Başbuğ'a teşekkür ederim" diye konuştu. Şube Müdürü Sami Sağdıç ise kursun, çocukların doğru davranışlar kazanmasında büyük fayda sağlayacağını aktardı.

Kaynak: AA / Yerel

Karapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title