Haberler

Karaosmanoğlu Yeni Projelere Onay Verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelinde yapımı planlanan spor tesisleri, kültür merkezleri ve hizmet binalarının, hayata geçirilmesi için onay verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelinde yapımı planlanan spor tesisleri, kültür merkezleri ve hizmet binalarının, hayata geçirilmesi için onay verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde planladığı projelerin görüşülmesi için toplantı düzenlendi. Yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Başkan Danışmanı Adnan Bilgiç ve Birim Müdürleri katıldı. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, 2015 yılı kent genelinde yapılacak bazı yatırımları rapor halinde sunuldu. Sunumu yapılan projelerin 2015 yılı içerisinde bitirilmesi planlandığı bildirildi.

İlçelerin, köylerin ihtiyaçlarına ve gelen taleplere göre proje ürettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Yeni yıl içerisinde planladığımız projeler halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Daha yaşanabilir kent için proje üretiyoruz. Önceliklerimizi belirliyor ve yatırımları buna göre yapıyoruz. Çayırova ilçemize yarı olimpik yüzme havuz yapacağız. Önemli bir ihtiyacı karşılayacağını düşünüyorum. Amatör sporcularımız, gençlerimiz ve halkımız bu tesisten faydalanacak. Bu projeyi çok önemsiyorum. Tek düşüncemiz var oda gençliğimizin geleceğe yaşadıkları yerde en iyi imkanlarla hazırlanmasıdır. Halkımız gerek düğün salonu gerek toplantıları gerekse hizmet anlamında birçok ihtiyacını buradan karşılayabilecek. Özellikle köylerimizde hayatın daha kaliteli yaşanması amaçlarımız arasındadır" dedi.

Toplantıda yapım kararı çıkan projeler ise şöyle: Gölcük, Çayırova ve Karamürsel ilçelerin de yapılacak okul tipi spor salonları, Körfez ilçesinin Sevindikli ve Kandıra'nın Karaağaç köylerine kültür merkezlerinin yapımı, Başiskele ilçesinde bulunan Doğantepe mahallesine FİFA standartlarında saha, Karamürsel İmam Hatip Lisesi'nde spor salonu projesi. Açıklanan projelerinin yapımı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından onaylandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Gökmen Mengüç Mustafa Altay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title