Haberler

Karaosmanoğlu, Türk Halk Müziği Çocuk Korosunu Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Halk Müziği dalında “En İyi Yorumlama” ödülü alan çocukları makamında konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Halk Müziği dalında "En İyi Yorumlama" ödülü alan çocukları makamında konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Çocuk Korosu, "Polifonik Korolar Derneğinin" her yıl Ankara'da düzenlediği 21. Türkiye Korolar Şenliği'ne katıldı. Şenlikte büyük bir başarıya imza atan Türk Halk Müziği Yorumlama Başarı Ödülünü kazanan Çocuk Korosu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Kazandıkları başarının plaketini ve belgesini kendisine takdim eden çocukları tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, "Her çocuğumuz ve gencimiz muhakkak en az bir müzik dalıyla ve enstrümanla ilgilenmelidir. Büyükşehir Belediyesi olarak buna önem veriyor ve bu konuda ciddi çalışmalar ortaya koyuyoruz. İşte bu tarz ödülleri emeklerin karşılığı olarak görüyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title