Haberler

Karaören Pompaj Sulama Birliğinden Başkan Tutal'a Ziyaret

Seydişehir'de hizmet veren Karaören Pompaj Sulama Birliği Başkanı Hasan Gökçe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir'de hizmet veren Karaören Pompaj Sulama Birliği Başkanı Hasan Gökçe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Gökçe, Tutal'a birliğe verdiği araç ve iş makineleri desteğinden dolayı teşekkür etti.

Belediye tarafından tahsis edilen araçlardan çiftçinin çok memnun olduğunu belirten Gökçe, bu tür hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Tutal'dan ilçeye hal binası yapılması isteğinde bulunan Gökçe, "Bu işin içerisinden geldiğimizden, bu konunun eksikliklerini ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Başkanlarımız ve iktidarın gücü ile bize hizmet sunulması en büyük arzumuzdur" dedi.

Tutal, ise KOP kanalıyla sadece Seydişehir'in değil, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır'ı da içerisine dahil edecek bir çalışmayı, Konya Büyükşehir Belediyesine sunduklarını dile getirdi.

Dosyaların verildiğini ve takip edildiğini anlatan Tutal, "İnşallah şehrimize böyle bir tesis kazandıracağız" dedi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Konya Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title