Haberler

Karaoke Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen karaoke yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen karaoke yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Nilüfer Belediyesi'nin Mix Müzik'in katkılarıyla bu yıl birincisini düzenlediği Nilüfer Karaoke Yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmaya 26 okuldan öğrenciler çeşitli kategorilerde 72 şarkıyla katıldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ön elemelerde 20 okuldan 31 şarkı finale kalmaya hak kazandı. Fethiye Kültür Merkezi'ndeki final gecesine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman ve çok sayıda müziksever katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı gecede yarışmacılar seslendirdikleri şarkılarla salondakileri coşturdu.

Değerlendirmenin ardından Gece Yolcuları grubu sahneye çıkarak, sevilen şarkılarını salondakilerle hep birlikte söyledi. Bukle Erman, Feza Soysal, Gül Günaydın, Fatih Sevinç, Ömer Aydoğdu, Melike Çorap ve Gece Yolcuları'nın solisti Edis İlhan'dan oluşan final jürisi, karar vermekte zorlanırken, en iyi kız solist kategorisinde hem ikincilik hem üçüncülük ödülü iki kişiye gitti. Yarışmada dereceye girenlere vokal seti ve enstrüman aletleri hediye edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title