Haberler

'Karaoğlan'a Ünlü Akını

12 milyon liralık dev bütçeli 'Karaoğlan' filminin galası önceki gece yapıldı. Galaya sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

Kudret Sabancı'nın yönettiği 'Karaoğlan' filmi, bugün vizyona giriyor. 12 milyon liralık dev bütçeli yapımın galası, önceki gün Trump Towers'ta yapıldı.

SEZONUN İDDİALI FİLMİ

Volkan Keskin'in 'Karaoğlan'ı canlandırdığı filmin galasına; oyuncular Müge Boz, Özlem Yılmaz ve Hasan Yalnızoğlu'nun yanı sıra efsanevi çizgi karakterin yaratıcısı, ünlü karikatürist Suat Yalaz da katıldı. Mehmet-Arzum Onan, Bergüzar-Halit Ergenç, Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Erkan Can, Engin Altan Düzyatan, Nadide Sultan ve Yonca Lodi gibi sanat dünyasının birçok ünlü ismi de, bu iddialı filmin galasındaydı.

'KAHRAMANIM'

Kenan İmirzalıoğlu; 'Karaoğlan'ın çocukken en favori çizgi roman karakteri olduğunu söylerken Halit Ergenç ise "Benim çocukluğumun kahramanı 'Tarzan'dı. Maceralarını severek okuyup izlerdim" dedi.

YAŞ GÜNÜME DENK GELDİ

Filmin senaryo yazım aşamasında da süpervizörlük yapan Suat Yalaz, "Filmin galasının 82'nci yaş günüme denk gelmesi beni çok mutlu etti. Güzel bir hediye oldu" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kudret Sabancı Volkan Keskin Suat Yalaz Karaoğlan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title