Haberler

"Karanlıkta Diyalog" Sergisinde TTNET'lilere Özel İndirim

Güncelleme:

TTNET müşterileri dünya çapında 130 şehirde 7 milyondan fazla insanın ziyaret ettiği "Karanlıkta Diyalog" sergisini 25 TL yerine kendilerine özel indirimle 17 TL'ye gezebilecek. TTNET'in ana sponsorluğunda düzenlenen sergide görme engelli bir rehber eşliğinde, şehrin temsili alanları tamamen karanlık bir ortamda geziliyor ve gündelik hayat bir görme engellinin gözünden deneyimleniyor. Dünyadaki örneklerinden farklı olarak, ilk kez "Karanlıkta Diyalog İstanbul"da TTNET için kurulan özel alanda TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da sunulan görme engellilere özel sesli betimlemeli filmleri izleme deneyimi yaşatılıyor.

Türkiye'nin lider internet şirketi TTNET'in ana sponsorluğunu üstlendiği "Karanlıkta Diyalog İstanbul" (Dialogue In The Dark) sergisini TTNET müşterileri özel indirimle gezme fırsatı yakalıyor. TTNET'in, iletişim teknolojilerinin desteğiyle bilgiye erişimde herkesin eşit imkanlara sahip olması amacıyla hayata geçirdiği "Engelsiz TTNET" projesi kapsamında ana sponsoru olduğu "Karanlıkta Diyalog" sergisine TTNET'liler 25 TL yerine kendilerine özel indirimle 17 TL'ye ziyaret edebilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen TTNET'liler kendilerine özel indirimli sergi biletlerini, Gayrettepe Metrosu'nda yer alan sergi alanındaki Biletix gişesinden kimlik kartlarını ve güncel TTNET faturalarını göstererek alabiliyor.

"Karanlıkta Diyalog" sergisi görme engelli bir rehber eşliğinde, tamamen karanlık bir ortamda şehrin temsili alanları geziliyor ve gündelik hayat bir görme engellinin gözünden deneyimleniyor. İletişim teknolojilerinin desteğiyle bilgiye erişimde herkesin eşit imkanlara sahip olması amacıyla hayata geçirdiği "Engelsiz TTNET" projesi kapsamında bu serginin ana sponsorluğunu üstlenen TTNET, görme engelli bireylerin günlük hayatta karşılaştıkları zorlukların herkes tarafından anlaşılabilmesine destek olmayı amaçlıyor.

TTNET bugüne kadar dünya çapında 130 şehirde 7 milyondan fazla insanın ziyaret ettiği "Karanlıkta Diyalog" sergisi gündelik hayatı zifiri karanlıkta görme engelli rehberlerin eşliğinde deneyimleme fırsatı sunuyor. "Karanlıkta Diyalog İstanbul"da, dünyadaki diğer örneklerinden farklı olarak ilk defa TTNET için kurulan özel alanda, ziyaretçilere görme engellilerin televizyon izleme keyfi yaşatılıyor. Ziyaretçiler bu alanda, TTNET'in "Engelsiz TTNET" projesi kapsamında hayata geçirdiği ve TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da sunulan sesli betimlemeli filmleri deneyimleme imkanı buluyor.

"Engelsiz TTNET" projesi

Bilgiye erişimde herkesin eşit imkanlara sahip olması için sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten TTNET, ürün ve hizmetlerini de engellilerin erişimine uygun hale getirmeye devam ediyor.

Engelsiz TTNET projesi kapsamında yapılan geliştirmeler sayesinde, görme engelli TTNET müşterileri kullandıkları ekran okuyucu programlarla Tivibu Web üzerinden kaliteli bir TV izleme deneyimi yaşayabiliyor. iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlar için geliştirilen Tivibu Ev uygulaması da cihazların sesli kullanım özelliği ile birleşerek konuşan kumandaya dönüşüyor. Ayrıca Tivibu Ev ve Tivibu Web'e Engelsiz Tivibu klasörü eklenerek, görme engelliler için sesli betimlemeli, işitme engelliler için de betimlemeli alt yazılı film seçenekleri sunuluyor.

Faturalama ve sözleşme süreçleri için de engelleri kaldıran uygulamalar geliştiren TTNET, abonelik sözleşmesini braille alfabeli, sesli ve işaret dili seçenekleri ile sunuyor. Talepte bulunan görme engelli TTNET müşterileri IVR sistemi ile faturalarını sesli olarak dinleyebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title