Haberler

Karanlığın Vikingleri" Yelken Yarışı'na Hazırlanıyor

Kadıköy’de 26 Haziran Perşembe günü düzenlenecek olan “Karanlığın Vikingleri 2014 Yelken Yarışı”nda görme engelliler kendi aralarında kısa rota yarışması gerçekleştirecek.

Kadıköy'de 26 Haziran Perşembe günü düzenlenecek olan "Karanlığın Vikingleri 2014 Yelken Yarışı"nda görme engelliler kendi aralarında kısa rota yarışması gerçekleştirecek.

Kadıköy Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen "Karanlığın Vikingleri 2014 Yelken Yarışı" 26 Haziran'da gerçekleşiyor. Görme engellilerin sporun birçok dalında olduğu gibi yelken sporunda da engel tanımadıklarını göstermek amacıyla hayata geçirilecek yelken yarışına başta Hedef Yelken ve İTÜ Yelken olmak üzere 6 Nokta Görme Engelliler Derneği, Galatasaray Rotaract Kulübü ve DAKSAR'ın aralarında olduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek veriyor.

26 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek etkinlikte Hedef Yelkene ait teknelerle 12 görme engelli kişi kendi aralarında kısa rota yarışması gerçekleştirecek.

Yarış öncesinde 12, 16, 17 Haziran tarihlerinde dörder kişilik ekiplerle antrenman ve eğitim çalışmaları düzenlendi. Dümen, ana yelken ve cenoa yelken kullanım pratiği kazanan görme engelliler, 26 Haziran'da gerçekleşecek yelken yarışına hazırlandı.

Üç takımdan oluşacak 12 kişinin yanında Hedef Yelken ve İTÜ Yelken'in deneyimli yarışçılarından oluşacak 12 kişilik gönüllü ekibiyle güvenli bir yarış düzenlenecek. Kendilerine "Karanlığın Vikingleri" diyen görme engellilerin yelken yarışı, saat 12.30'da Kalamış'tan başlayacak.

Kalamış Parkı'ndan izlenebilecek yarış görme engelliler için sesli olarak anlatılacak. Yarış sonunda düzenlenecek ödül töreni ile etkinlik sona erecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Belediyesi Galatasaray Kalamış Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title