Haberler

Karamürsel Kent Meydanı Yükseliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası şekillenmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel'de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası şekillenmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'de modern bir kent meydanı kazandırıyor. Uygulama çalışmaları devam eden projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı. Otopark olarak kullanılacak meydan bölümündeki bodrum kat çalışmaları devam ederken, belediye hizmet binası kısmının kaba inşaat uygulaması tamamlandı.

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel'e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak beş bin metrekare açık alan yer alıyor. İki bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

Yapının zemin katında müftülük, nikah salonu, sinema salonları dükkanlar sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karamürsel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title