Haberler

Karamürsel'de Yıl Sonu Bilim Şenliği

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl Sonu Bilim Fuarı'nda, 10 okuldan seçilen 60 proje sergilendi.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl Sonu Bilim Fuarı'nda, 10 okuldan seçilen 60 proje sergilendi.

Karamürsel Kültür Merkezindeki açılış törenine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"İlçemizin de ülkemizin de en öncelikli meselesi eğitimdir. Bu konuda devletimizin en üst mertebedeki yöneticileri başta olmak üzere hepsi tarafından bu mesele çok önemsenmekte ve çalışmalar bu yönde sürdürülmektedir. Eğitim konusundaki hassasiyetimiz artarak sürüyor. Türkiye'de son dönemde bilimsel faaliyetlerde, araştırma-geliştirme konularında büyük bir yoğunlaşma yaşanıyor. Ülkemizin güçlü olabilmesi gerçekten büyük ve mutlu olabilmesi için bilimsel kapasitemizi arttırmalı, kültürel faaliyetlere ağırlık vermeliyiz. Bilim fuarlarıyla proje hazırlama ikliminin oluşturulmasına önemli katkılar sağlanmaktadır. Çocuklarımızın ürettiği eserler, projeler bizlere geleceğin müjdesini veriyor. İnanıyorum ki bütün bu güzel çalışmalarla önümüzdeki yıllar, çok seçkin Türk bilim insanlarının yetişmesine, yetişen bu bilim insanlarının da dünyanın dikkatini çeken buluş, çalışma ve araştırmalarına sahne olacaktır."

Daha sonra katılımcılar projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Yıldırım Yılmaz Küçük Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title