Haberler

Karamanlı'da 2 Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Burdur'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölen Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu ve Mustafa Efe'nin cenazeleri toprağa verildi.

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren aynı aileden 60 yaşındaki Cemil Avcı, eşi 57 yaşındaki Emine Dudu Avcı, torunları 13 yaşındaki Duygu ve 8 yaşındaki Mustafa Efe'nin cenazeleri toprağa verildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tefenni Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, ilk olarak Cemil Avcı'nın Burdur Merkez Değirmenler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenazelerin eve gelişi sırasında yakınları gözyaşı döktü. Mustafa ve Duygu'nun annesi Teslime ve babası Serkan Efe sinir krizi geçirdi.

YAN YANA GÖMÜLDÜLER

Duaların okunması ve helallik alınmasından sonra cenazeler Hızırilyas Camii'ne getirildi. Cenaze törenine, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi eski Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı Süleyman Erman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu ve Mustafa Efe, Burdur Asri Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

1 KİŞİ MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada yaşamını yitiren 92 yaşındaki Zeliha Akbaş'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Merkez Mustafa Efe Karamanlı Tefenni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

fethiyeli:

toprakları bol olsun.çok acı bi durum.rabbim geride kalanlarına kendi sabrından versin...

9
0
yanıtYanıtla
Gökhan KOYUNCU:

İktidara geldikleri günden beri Gölhisar ve Dirmil''e 7 sefer geldiğini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Mehmet Alp, bu yolun standartlara uygun yol olacağını, hükümet olarak 15 bin km''yi 5 yılda tamamlamak için söz verdiklerini ve bunun 3 bin km''sini bu yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, gayretli bir çalışmanın sonucunda buna muvaffak olunacağını belirterek ''Sadece 300 milyon''un üzerinde nüfusu olan Amerika''da resmi tatilin olduğu bir günde 50 milyon insan bir ilden bir ile ve bir eyaletten başka bir eyalete gezmeye gidiyor. Geçmişte ihmal edilmiş veya istediğimiz standarda gelememiş bu yolları önümüzdeki yıllarda peyder pey gerçekleştireceğiz. Savaşta kaybetmediğimiz insanları trafikte kaybediyoruz. Bu şekilde yaptığımız yollar ile bu terörün önünü kesmiş olacağız. '' dedi. sayın vekil yıl 10 Mart 2004 Çarşamba, bugün ise 17 Haziran 2014 10 yıl 2 ay geçmiş yol eskisinden daha kötü

7
0
yanıtYanıtla
b7urdurlu:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınçok acı bişey

1
0
yanıtYanıtla
abdurezzak:

2011 seçimlerinde aynı şeyi bbayram öz. söyledik hala aynı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title