Haberler

Karamanlı Atlet Ümmühan Karaçadır Balkan Biletini Kaptı

Karamanlı atlet Ümmühan Karaçadır’ın Kocaeli’nde gerçekleştirilen Turkcell Kros Ligi 2. kademe yarışlarında dereceye girerek Hırvatistan Zagreb’de yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılması sevinçle karşılandı.

Karamanlı atlet Ümmühan Karaçadır'ın Kocaeli'nde gerçekleştirilen Turkcell Kros Ligi 2. kademe yarışlarında dereceye girerek Hırvatistan Zagreb'de yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılması sevinçle karşılandı.

Ümmühan Karaçadır'ın elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Karaman'ımızın tanıtımına katkı sağlayan sportif başarılarımız bundan sonra da devam edecek. Özellikle Karaman'da genç sporcuların azimli çalışmaları ve yarışlarda elde ettikleri başarılı sonuçlar gelecek için ümit vadediyor. İnşallah ilimizde yapılacak ve yapımı devam eden spor tesislerimizin tamamlanmasıyla birlikte Karaman'ı sporda marka yapacağız" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hırvatistan Karamanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title