Haberler

Karaman'ı Konya ve Ereğli'ye Bağlayan Yollar Ulaşıma Açıldı

Karaman’da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 15 saattir ulaşıma kapalı olan Konya ve Ereğli karayolları yeniden ulaşıma açıldı.

Karaman'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 15 saattir ulaşıma kapalı olan Konya ve Ereğli karayolları yeniden ulaşıma açıldı.

Karaman Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Karaman-Konya, Karaman-Mersin ve Karaman-Ereğli yolunda Karayolları ekiplerinin gece yaptığı yoğun çalışmaları sonrasında Karaman-Konya ve Karaman-Ereğli yolu ulaşıma tekrar açılmıştır. İlimizde etkisini sürdüren olumsuz hava şartları kısmen de olsa devam etmektedir. Karaman-Mersin Karayolu Sertavul Geçidi'nde devam eden tipi nedeniyle bu yolumuz hala açılamamıştır. Açma çalışmaları ise devam etmektedir. Yollarda meydana gelebilecek buzlanmaya karşı yola çıkacak olan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları ve trafiğe zincirsiz kesinlikle çıkmamaları lazımdır" denildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title