Haberler

Karaman'daki İntihar Girişimi

Karaman'da polisin yakalayacağını anlayınca otomobilde tabancayla intihar girişiminde bulunan, hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü, kaldırıldığı hastanede öldü.

Larende Mahallesi'nde sabah saatlerinde polisin kovalamacası sonucu Buğday Pazarı mevkisinde durdurulan 42 JD 084 plakalı otomobilde tabancayla başına ateş ederek ağır yaralanan R.E. (29), Karaman Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

R.E'nin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hastanenin morguna kaldırıldı.

Larende Mahallesi'nde polisten kaçmaya çalışan Y.A. (23) yönetimindeki 42 JD 084 plakalı otomobil, kovalamacanın ardından Buğday Pazarı mevkisinde durdurulmuş, araçtan inerek kaçmaya çalışan sürücü ile M.D. (23), H.B. (21) ve M.A. (23) yakalanmış, arka koltukta oturan R.E. (29) ise tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu.

R.E'nin "ev ve iş yerleri ile otomobil hırsızlığından" 70 suç kaydı, 8 davadan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 4 dosyadan yakalama kararı bulunduğu öğrenilmişti.

Muhabir: Mehmet Çetin / Rıfat Yerlikaya

Yayıncı: Kemal Kaymak - KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title