Haberler

Karaman'da Yapılan Okullar Judo Müsabakaları Sona Erdi

Güncelleme:

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği judo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen judo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan yıldızlar judo il birinciliği müsabakalarına 10 okuldan 50 sporcu katıldı. Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalarda erkekler kategorisinde Anafartalar Ortaokulu birinci olurken, kızlar kategorisinde Kemal Reis Ortaokulu oldu. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda il birinciliği için ter döken yıldız judocuların mücadelelerini Karamanlı judo hakemlerinden Kübra Üçer, Erhan Hantaş ve Şerife Kesiktaş yönetti. İl birinciliği müsabakalarını yerinde izleyen Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, müsabakalara 10 okuldan 50 sporcunun katıldığını ifade etti. Tüm spor branşlarında olduğu gibi judo sporuna da küçük yaşlarda başlamanın önemini belirten Kısacık, "Okullarda başarılı öğrencileri bünyemizde çalışan alanında uzman antrenörlerimizce kulüplere kazandırıyoruz. Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızlar kazandırılacak. Bu yıldız sporcuların disiplinli çalışmaları halinde ileride milli formayla ilimize gurur yaşatacağına inanıyorum. Judo sporu Karaman'da sürekli yükselen grafiği ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu başarı grafiğini daha da yukarı taşıyacağız" diye konuştu.

Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile şube müdürleri tarafından verildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Karabekir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title