Haberler

Karaman'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuk

Görüntü Dökümü : Ekipler dağılırken detay İlçe Kaymakamı Fatih Kaşıkcı'nın açıklaması Araçlar köyden ayrılırken Karaman'da kaybolan 15 yaşındaki çocuk Ayrancı Kaymakamı Kaşıkcı: "Arama çalışmaları hava şartları, arazinin engebeli ve karlı olması sebebiyle yavaş ilerleniyor.

Görüntü Dökümü :

Ekipler dağılırken detay

İlçe Kaymakamı Fatih Kaşıkcı'nın açıklaması

Araçlar köyden ayrılırken Karaman'da kaybolan 15 yaşındaki çocuk

Ayrancı Kaymakamı Kaşıkcı: "Arama çalışmaları hava şartları, arazinin engebeli ve karlı olması sebebiyle yavaş ilerleniyor. Temennimiz bir an evvel arkadaşımızı bulabilmek"

Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkcı, ilçede 3 gündür haber alınamayan İbrahim Tok'u arama çalışmalarının hava şartları, arazinin engebeli ve karlı olması sebebiyle yavaş ilerlediğini belirtti.

İlçe Kaymakamı Fatih Kaşıkcı, Kavaközü köyündeki arama çalışmalarıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, İbrahim Tok'un avlanmak için Cumartesi Yarıkkuyu köyündeki evinden çıktığını söyledi.

O gün akşam üzeri jandarmaya kayıp ihbarı yapıldığını ifade eden Kaşıkcı, şunları kaydetti:

"O günden itibaren arama çalışmaları sürüyor. Jandarma ve AFAD ekipleri, köylüler ile avcı kulüplerinden arkadaşlarla arama çalışmalarını sürdürüyoruz. Maalesef bir sonuç alamadık. Arama çalışmaları hava şartları, arazinin engebeli ve karlı olması sebebiyle yavaş ilerleniyor. Temennimiz bir an evvel arkadaşımızı bulabilmek. Buluncaya kadar çalışmalar devam edecek. Yarın sabah saatlerinde ekipler tekrar çalışmaya başlayacak. Ekipleri bölgeye gruplar halinde dağıtacağız. Olay gününden beri bizzat çalışmaların, koordinasyonun başındayız. Temennimiz kısa sürede bir sonuca ulaşabilmek."

Bu arada, arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle yarın sabaha kadar ara verildi.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 3 gün önce avlanmaya gideceğini söyleyerek Yarıkkuyu köyündeki evinden ayrılan ve geri dönmeyen İbrahim Tok'un (15) ailesi, durumu jandarmaya bildirmiş, AFAD ekipleri, jandarma ve köylülerle arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayrancı Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title