Haberler

Karaman'da Çok Amaçlı Spor Salonu İnşaatına Başlandı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar yüzde 20'lik kısmı sona erdi. Yapımının 750 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan Spor Salonunu 1 yıl gibi bir süreyle tamamlayıp faaliyete geçireceğiz. Sporcu Fabrikasının yapılmasıyla birlikte ilimizde bulunan sporcularımızı daha iyi şartlarda antrenman yapmalarını sağlamak ve daha fazla sporcuya ulaşmak geleceğin teminatı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizin sosyalleşmesini sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

Karaman'ın spor şehri olması yönünde atılan adımların meyvelerini vermeye başladığını sık sık vurgulayan Kısacık, Karaman'a yapılacak yatırımların devam edeceğini belirtti. Kısacık, bu yatırımlarda Ermenek Kayak Merkezi, Ermenek Futbol Sahası, Ermenek Açık Spor Kompleksi, Başyayla Futbol Sahası, Sudurağı Futbol Sahası, Kazımkarabekir İlçesi Futbol Sahası, Ermenek Gençlik Merkezi, Merkez Stadyum ve Merkez Spor Salonu olduğunu sözlerine ekledi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ermenek Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title