Haberler

Karaman'da Başpolisler Rütbe Taktı

Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, başpolis memuru rütbesine yükselen 28 personel sayesinde işlerin daha düzenli ve kolay yürüyeceğini söyledi.

Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, Emniyet Teşkilatının ara kademe rütbeli personel ihtiyacını karşılamak üzere yapılan sınav sonucunda başpolis memuru rütbesine yükselen 28 personel sayesinde işlerin daha düzenli ve kolay yürüyeceğini söyledi.

Piri reis Kültür Merkezi'nde düzenlenen ayın polisleri ve başpolis memurluğu rütbesine yükselme terfi töreninde konuşan Sönmez, teşkilatta her ilk kademe amire 35 polis düştüğünü söyledi.

Bu orana bağlı olarak da vatandaşa doğrudan hizmet vermekte olan birimlerde polis amirlerince yürütülmesi gereken bir kısım görevlerin polis memuru rütbesindeki personel tarafından yürütüldüğünü ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:

"Bu nedenle teşkilatımızın ara kademe rütbeli personel ihtiyacını karşılamak üzere yapılan düzenlemeler neticesinde, bir sınav yapıldı. Bu sınav sonucunda Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli 28 polis memuru personelimiz başpolis memuru rütbesine yükselmeye hak kazanmışlardır. Hiyararşik olarak polis memurunun üstü komiser yardımcısının astı olan başpolis memurlarımız, hizmet kalitesinin arttırılması ve daha iyi bir hizmet sunulabilmesi için vatandaşımıza doğrudan hizmet veren birimlerimizde görevlendirilecekler. Bu arkadaşlarımızla ara kademe rürtbeli personel ihtiyacımız karşılanacaktır. "

Daha sonra Şubat ve Mart ayında ayın polisi seçilen 8 polis memuru ile baş polis olmaya hak kazanan 28 memura ödülleri ve rütbeleri Vali Süleyman Kahraman ve protokol üyeleri tarafından takıldı.

Törene Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kalınsaz, Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Rıza Beşer, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır, Daire Müdürleri, polis memurları ve polis yakınları katıldı.

- KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title