Haberler

Karaman'da 40 Gün 40 Gece Shopping Fest"

Babalar Günü'ne sayılı günler kala Erkek giyimin önemli markalarından JFC’nin Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, "Önemli olan alınan hediyeler değil. Babaların hatırlanması, onlara duyulan saygı ve sevgidir" dedi.

Babalar Günü'ne sayılı günler kala Erkek giyimin önemli markalarından JFC'nin Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, "Önemli olan alınan hediyeler değil. Babaların hatırlanması, onlara duyulan saygı ve sevgidir" dedi.

15 Haziran'da tüm dünyada kutlanacak olan Babalar Günü'ne az bir zaman kala hediye almak isteyenler alışverişe başlarken mağazalar da kampanya çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu özel günde alınan hediyelerden ziyade babaların hatırlanmasının daha önemli olduğunu söyleyen JFC Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ise "Burada önemli olan alınan hediyeler değil, babalara duyulan saygı, sevgi ve onların hatırlanmasıdır" dedi.

Babalar Günü'nün İstanbul Shopping Fest ile aynı döneme denk geldiğini ve bu dönemde gerek teknoloji gerekse giyim olmak üzere birçok sektörde satışların hareketlilik kazanacağını belirten Fahri Çakır, 'Biz Babadan Böyle Gördük 1 Al 1 Bedava' sloganıyla babalar gününe özel fırsatları tüketicilerle buluşturacaklarını söyledi. "En değerli varlıklarımızdan biri olan babalar için biz de hediye alternatifleri hazırladık" diyen Çakır, "Eskiden babalarımız kendilerine bir şey aldıklarında çocuklarını da unutmazdı. Onlara da mutlaka bir şey alırdı. Her yıl kutlanan bu özel günde çocuklarımızın hem babalarını hem de dedelerini yani büyüklerini hatırlama vakti geldi. Biz de diyoruz ki Biz Babadan Böyle Gördük 1 Al 1 Bedava" diye konuştu.

Samsun Çarşamba'da Vefa AVM'de bu hafta hizmete giren yeni mağazalarında da hem açılışa hem de babalar gününe özel indirimlerin bir arada olduğunu hatırlatan Fahri Çakır, yoğun bir dönem beklediklerini söyledi.

Giyim sektörü ve diğer alanlarda yapılan alışveriş günlerinin sürekli büyük metropollerde yapıldığına da dikkat çeken Fahri Çakır, " Karaman'da kuracağımız çadırla satışlarımızı ciddi oranda artırmayı hedefliyoruz. Bu outlet çadırda çok uygun fiyatlara gömlek veya tişörtler satacağız. Bu güne özel indirimlerle uygun alışveriş ortamını oluşturacağız. Babalar günü için hediye almak isteyenlere de güzel bir fırsat olacak. Karaman'da 40 gün 40 gece Shoppin Fest yapacağız" ifadelerini kullandı. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Fahri Çakır Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title